Lisa tester: Middagskonsept på døra

  • Skrevet 12.09.2016 klokka 11:17
  • Kategori: Lisa tester
  • Antall kommentarer: 0

Jeg har lenge vært nysgjerrig på disse middagskonseptene man kan kjøpe og tenkte det var på tide å teste det ut. Her i Rogaland, Stavanger har jeg 3 konkurrenter å velge i mellom og valgte da å kjøpe en ukesmeny hver av dem. Så her kommer min vurdering av de forskjellige leverandørene :) 

FØRST OG FREMST, HVA ER DETTE?
Godt Levert, Adams Matkasse og Nettmat tilbyr råvarene for 3-5 middager per uke. Disse varene pakkes ned i en eske i passende porsjoner sammen med et oppskriftshefte og leveres på døren. Gjennomsnittsprisen per middag er 80-120 NOK, alt etter hvilken pakke man velger. Man kan variere mellom antall personer og antall middager. Men alt er lagt opp med min. 3 middager/ 2 personer og opp til 5 middager/ 4 personer.

                                                        

 


Det kjekkeste med Nettmat var at jeg kunne velge å hente matpakken selv og da få 10% avslag på totalprisen. Supert tilbud for de som ønsker å spare noen kroner! Så Nettmat ble det billigste alternativet av de 3 konkurrentene. Nettmat er vel også de minst etablerte av konkurrentene sine, noe konseptet bar preg av. Rett og slett med hvordan kundekontoen er satt opp, printkvalitet på oppskriftsheftet og infomailer man fikk tilsendt per epost. I tillegg har de per dags dato kun én meny per uke, så det gir ingen valgmuligheter. Jeg klussa det litt til med abonnementet mitt (kan kanselleres/ta pause når som helst) og var litt sent ute med å ta pause for neste levering - men kundeservice var veldig behjelpelig og ordnet opp til tross for min feil. Pluss i boka! 

Fordeler
- Billigste maten!
- Kan hente selv om ønskelig
- Veldig god kundeservice
- Mye mat per oppskrift
- Leveres på søndagen, klar for oppstart mandag!

Ulemper
- Kun én meny per uke
- Mindre "eksklusivitet" over kundeopplevelsen med konto, mail og hefter.
 


 

Godt Levert har mesterkokken Ole Martin Alfsen med seg på teamet hvor han komponerer alle oppskriftene. Han er best kjent fra tv-programmet "4 stjerners middag". Godt Levert har et meget bra menyutvalg, alt i fra standardpakker, barnepakker, ekspresspakker til GreteRoede. Personlig kan jeg anbefale ekspresspakker, like velsmakende som andre men med noe lettere og raskere løsninger (eks. var potetmosen forhåndslagt - men sååå god!). Ypperlig for personer som har det travelt men fortsatt vil ha hjemmelaget mat med gode råvarer. Disse menyene var tilgjengelige mange uker frem i tid, så her er det rom for å planlegge de beste menyene for deg selv fremover!

Fordeler
- Godt menyutvalg selv om du er på slanker'n
- Flotte hjemmesider og kundekonto
- Menyer tilgjengelig mange uker frem i tid
- Flott planlagt nedpakking av råvarene - kjølevarene for seg selv
- Mye mat per oppskrift
- Tilbyr rabatt på første leveranse

Ulemper
- Maten blir levert sent mandagskveld, så denne dagen utgår som middagsdag
- Dyreste leverandøren
- Mindre valgmuligheter i menyene for 2 personer
 

 

 


Adams Matkasse er vel konseptet flest har hørt om da de har vært utrolig flinke på å markedsføring via telefon og dørsalg. De har mange menyer å velge imellom på nesten lik linje med Godt Levert, men istede for en mager GreteRoede Meny har de en allergifri pakke. Fint alternativ for dem som trenger det, og maten ser like god ut som de andre menyene! En ting som trekker denne leverandøren veldig ned er at menyene deres ikke er tilgjengelig på nettsiden, men på facebook. Og det legges ut dagen før det må bestilles. Altfor kort frist syntes jeg som gjerne vil planlegge fremover med mest fristende menyer. 

Fordeler
- Har egen allergifri meny
- Gode menyalternativer for også 2 personer
- Tilbyr rabatt på første leveranse

Ulemper
- Maten blir levert sent mandagskveld, så denne dagen utgår som middagsdag
- Altfor kort menyfrist
- Ingen meny på nettsiden deres, kun Facebook
- Har sommerferie uten leveranser
 

 


MIN KONKLUSJON
Jeg elsker mat på døra konseptet. Som en person som handler på butikken daglig så er dette en måte å spare penger på. (For de som er flinke å planlegge kan disse middagene bli noe i overkant dyre). Skal konseptet falle i smak er det viktig at man liker å lage mat og man liker å smake på nye ting. Jeg syntes det er utrolig koselig å invitere venner over på smaksprøver og matlaging når jeg har en ukesmeny klar i kjøleskapet og jeg lærer meg å lage nye retter. 

Nettmat er leverandøren jeg hovedsaklig vil gå for pga prisen og jeg er en sucker for ekstra god kundeservice. Matrettene og utvalget hos alle leverandørene er av kvalitet, men jeg vil tørre å påstå at Godt Levert skiller seg best ut her. Men alt i alt gjelder det å finne menyer som faller deg PERSONLIG i smak - så jeg vil nok variere litt mellom Nettmat og Godt Levert. Men så godt som det lar seg gjøre vil jeg holde meg til Nettmat - her får du mye for pengene! :)
 
Men alle leverandørene har fått det til - så uansett hva du velger å gå for
så blir du garantert fornøyd. Aldri mer gruble på hva man skal ha til middag!


(Innlegget er ikke sponset)

#godtlevert #adamsmatkasse #nettmat #middagskonsept #middag #oppskrifter
#hjemmelaget #råvarer #dinner #matpådøra #enklerehverdag
 

"Design og koding av KvDesign - " www.kvdesign.no
hits