Godt Levert leverer!

  • Skrevet 25.09.2016 klokka 20:50
  • Kategori: Lisa tester
  • Antall kommentarer: 0

(Innlegget er ikke sponset)

Jeg har tidligere testet ut forskjellige matkasser som jeg digga, men selv om at jeg sparte penger på å ha matkasse så føltes det allikevel litt dyrt ut å betale 800 NOK for 4 måltider.

Så når Godt Levert nå reklamerte for sin nye pakke i ferien som heter Hverdagskassen, da ble jeg solgt! For denne pakken er veldig rimelig for to personer, kun 499 NOK for 4 middager. Samtidig er dette en form for ekspresspakke, dvs at maten er utrolig enkel og rask å lage. Og det beste av alt er at jeg har en kresen samboer som ikke liker altfor fancy mat, så dette var helt perfekt for begge som hverdagsmat. Og til og med HAN klarer å lage disse middagene, haha!

Hverdagsmat har ALDRI vært enklere! Jeg slipper å handle, jeg slipper å planlegge og maten er god og typisk norsk middagsmat. Helt ypperlig. Dette gjør at jeg skjeldnere går i butikken og matbudsjettet mitt har forbedret seg til de grader. Anbefaler alle som syntes dette kan være interessant å prøve, det er jo tross alt ikke noe bindingtid og alle nye kunder får rabatt på første leveranse :)

Under er bilder av min første leveranse som kom på døra:
 

#godtlever #matkasse #levertpådøra #matplanlegging #middag #dinner #foodprep #norskmat #billigmat
 

"Design og koding av KvDesign - " www.kvdesign.no
hits