Hair Extensions, bye bye

  • Skrevet 05.11.2017 klokka 18:00
  • Kategori: Skjønnhet
  • Antall kommentarer: 4

Siden jeg var 18 år gammel har jeg spart til langt hår. Og hver gang kommer jeg til brystpartiet, så bare splitter alle hårstrå seg og jeg må klippe det opp til skuldrene. ARGH! Jeg ble så lei! Jeg har tydeligvis programmert hårlengde til brystet og ikke mer... Så jeg tenkte lenge på hårextensions, men det var så dyrt. Heldigvis har extensions blitt forbruksvare på lik linje med vippe-extensions og gelenegler, så prisene presses ned hele tiden mens markedet vokser. Så jeg fant ei lokalt som både kjøpte inn og satte på tape-extensions for fin pris: 
 


Det ble veldig fint og jeg var veldig fornøyd. Når det var nyvaska og strittet/krøllet følte jeg meg som ei Hollywood stjerne <3
Men... Der var mye hår. Jeg har allerede ganske tykt hår, så det måtte en del extensions til for å få rett fylde. Jeg hadde ca 180 gram med extensions. Hvis jeg ikke satte av 30-45 min til håret måtte jeg alltid hive det i en flette. Det tok LANG tid å gjøre håret fint når jeg er krøllete selv. Så hver gang jeg vasket håret var det mye arbeid som måtte til etterpå for å få en fin flyt og overgang fra mitt hår til extensionet. 
 


I tillegg føltes det som at jeg konstant gikk med en lue på hodet, det ble så tett! Så det skulle ikke mye til for at jeg ble svett i hodet eller nakken. Og sist; jeg savnet at typen min ikke lengre kunne kose meg i håret uten at han lugget i festene. Så de første dagene etter vask med stritta hår følte jeg det var verdt det, resten av tiden not so much. 

Til slutt fjernet jeg extensions etter å ha brukt dem i 5 mnd (kunne kanskje brukt dem i 6-7 mnd) og det var en BEFRIELSE. Håret mitt var naturligvis ikke like lekkert etter at tuppene ble tynnet ut for å blende seg bra med extensionet. Så jeg bare dro frem kjøkkensaksa og fjernet det lengste:


Det var utrolig deilig å ha sitt eget hår tilbake igjen <3 Jeg er glad jeg ikke ble avhengig av extensions da det er en DYR hobby . Man betaler fort fra 3000 NOK per 3 mnd om ikke mer, alt etter kvalitet og lengde. Men det var kjekt å ha endelig prøvd det slik at jeg endelig kan legge det fra meg! Skulle jeg savne det lange håret igjen blir det nok Clip-On extensions som kan festes i for en kveld. Jeg kan allikevel godt forstå at noen elsker extensions, om de har tynnere hår og sliter med å få både fylde og lengde. 


#hairextensions #extensions #hår #hair #beauty #hairbeauty #tapeon #tapeonextensions

Fredrikke Gustavsen

05.11.2017 kl. 18:03
Åååå, du er såå fin!!

Lisa Myhren

10.11.2017 kl. 00:45
Fredrikke Gustavsen: Takk <3

Charlene N. Nedrum

09.11.2017 kl. 23:25
du var nydelig både med og uten ;) jeg er akkurat lik, har hatt extension noen ganger men angrer meg fort igjen da det blir så "mye" når man har tykt hår fra før :P hehe

Lisa Myhren

10.11.2017 kl. 00:47
Charlene N. Nedrum: Takk <3 Gun to my head syntes jeg selvfølgelig at det lange var finest, men det var VELDIG ofte jeg så ut som et kråkereir på hodet for det var for pes å holde :p De dagene tok jeg selvfølgelig ikke selfies hehe. Clips ons er nok løsningen fremover :p
"Design og koding av KvDesign - " www.kvdesign.no
hits