Balsam for sjelen

  • Skrevet 13.11.2017 klokka 19:38
  • Kategori: Blogg
  • Antall kommentarer: 2

Kjæresten min sin familie har hytte i Lyngdal, noe jeg er evig takknemlig for. Jeg er en person som lar meg alt for lett påvirke av stressmomenter. Jeg er ikke så god på å lade opp batteriene mine i fritiden. Alt i mitt hode er en liste av ting som burde bli gjort og når det burde bli utført. Dette resulterer ofte i evig dårlig skyldfølelse (for seff er jeg ikke flink å alltid følge opp disse listene mine) og det som da er min fritid blir spist opp av stresstanker istedet. 
 


Så jeg trenger en plass hvor jeg kan koble av og ta fri fra alt med god samvittighet; og dette er hva hytta i Lyngdal er for meg. En plass jeg kan legge fra meg mobilen en hel dag uten å kjenne på det at folk har forsøkt å få tak i meg hvor jeg ikke har svart innen x antall minutter, en plass hvor det er forventet at man ikke har internett eller jobbmail. 
 


Jeg har merket at der er aldri tidspunkter hjemme (i Sandnes) hvor jeg og kjæresten min har en dialog sammen uten at der er en TV eller mobil imellom oss. Det er en fryktelig dårlig uvane jeg håper å få korrigert på. Vi elsker å spise foran TV'en, lager vi mat sammen står mobilen på og streamer Netflix, og på kvelden sitter i på hver vår pc og gamer eller surfer på nettet. Jeg sier ikke at PC eller TV ikke tilkommer på hyttetur også (*kremt*) men det blir liksom en helt annen atmosfære uten tidspress!

Hver gang vi har vært på hytten sammen føles det nesten som at vi er nyforelsket igjen, da vi har hatt tid til hverandre uten forstyrrelser. Derfor gleder jeg meg hver gang vi setter av tid til hverandre, borte fra alt annet i hverdagen <3
 

#hyttetur #kjærestetid #ferie #avslapning #avkobling

Laila MA - Rundt Ekvator

14.11.2017 kl. 06:44
Flott sted! Her tipper jeg dere får ro i sjelen :-)

Lisa Myhren

14.11.2017 kl. 16:05
Laila MA: Absolutt :D
"Design og koding av KvDesign - " www.kvdesign.no
hits