Balsam for sjelen

  • Skrevet 13.11.2017 klokka 19:38
  • Kategori: Blogg
  • Antall kommentarer: 2

Kjæresten min sin familie har hytte i Lyngdal, noe jeg er evig takknemlig for. Jeg er en person som lar meg alt for lett påvirke av stressmomenter. Jeg er ikke så god på å lade opp batteriene mine i fritiden. Alt i mitt hode er en liste av ting som burde bli gjort og når det burde bli utført. Dette resulterer ofte i evig dårlig skyldfølelse (for seff er jeg ikke flink å alltid følge opp disse listene mine) og det som da er min fritid blir spist opp av stresstanker istedet. 
 


Så jeg trenger en plass hvor jeg kan koble av og ta fri fra alt med god samvittighet; og dette er hva hytta i Lyngdal er for meg. En plass jeg kan legge fra meg mobilen en hel dag uten å kjenne på det at folk har forsøkt å få tak i meg hvor jeg ikke har svart innen x antall minutter, en plass hvor det er forventet at man ikke har internett eller jobbmail. 
 


Jeg har merket at der er aldri tidspunkter hjemme (i Sandnes) hvor jeg og kjæresten min har en dialog sammen uten at der er en TV eller mobil imellom oss. Det er en fryktelig dårlig uvane jeg håper å få korrigert på. Vi elsker å spise foran TV'en, lager vi mat sammen står mobilen på og streamer Netflix, og på kvelden sitter i på hver vår pc og gamer eller surfer på nettet. Jeg sier ikke at PC eller TV ikke tilkommer på hyttetur også (*kremt*) men det blir liksom en helt annen atmosfære uten tidspress!

Hver gang vi har vært på hytten sammen føles det nesten som at vi er nyforelsket igjen, da vi har hatt tid til hverandre uten forstyrrelser. Derfor gleder jeg meg hver gang vi setter av tid til hverandre, borte fra alt annet i hverdagen <3
 

#hyttetur #kjærestetid #ferie #avslapning #avkobling

Påske er "trøkk-i-trynet" Fripass

  • Skrevet 30.05.2017 klokka 23:22
  • Kategori: Blogg
  • Antall kommentarer: 0

Endelig fri! 

Det er ikke ofte jeg unner meg ferie da jeg ikke er spesielt glad i å gå hjemme uten lønn, med mindre jeg reiser. Men nå fikk jeg sjansen til å ha betalt ferie hjemme og det var endelig på tide. Vært mye stress den siste tiden med planlegging rundt leilighet, jobb og økonomi generelt. Slæpp off time!

De første dagene av ferien gikk ut på å laffe rundt i leiligheten i pyjamas og kjede meg mens mannfolket var på jobb. Etterfulgt av å plage mannfolket når han kom hjem. I tillegg fikk jeg testa kokkekunstene mine med 3-retters bursdagsmiddag. Aspargessuppe, oksestek og pasjonsfrukt mousse. 


 
 

Senere reiste vi til hytta i Lyngdal for ro og avslapning. Det ble lange dager på sofaen med ei god bok (Down the Rabbithole og Sliding in to Home, bøker fra playboy-kjærestene til Hugh Hefner om livet i The Playboy Mansion. Mer om de senere :D ), litt filmtitting og bading i jacuzzi. Avslutta ferien med LAN hjemme for å finjustere litt på League of Legends skillz! Helt ypperlig med andre ord og skikkelig balsam for sjela.

Jeg vurderte å planlegge inn treningsøkter. Men så kjente jeg at jeg ikke orka å gå rundt med konstant dårlig samvittighet fordi jeg ikke trente nok i friperioden min osv, så jeg bestemte meg heller før å ha et "trøkk-i-trynet"-fripass og totalt treningsfri sone. Det gikk i alkohol, boller, chips, smågodt, sjokolade og marsipan for alle penga. I slutten var jeg ganske drittlei, men passa på å trøkke litt ekstra ned i hullet, bare for å VIRKELIG utnytte anledningen :P Smart, sant? 

Nå er det ny mandag, nye muligheter og tilbake til sunn livsstil. Så idag har jeg proppa i meg havregrøt og ferske brødskiver til den store gullmedalje. Har i tillegg planlagt hele 4 treningsøkter denne uka. Ekstremt spent på om de gjennomføres! (Liker min egen dedikasjon til planen min xD )
 

  

HAR DU HATT EN FIN PÅSKE? <3

 

"Design og koding av KvDesign - " www.kvdesign.no
hits