På plass i ny leilighet

  • Skrevet 26.09.2017 klokka 17:00
  • Kategori: Blogg
  • Antall kommentarer: 2

Sandnes sentrum!  Åh, dette har vært drømmen min lenge! Samboeren har ikke hatt helt den samme drømmen, men når sjansen kom fikk jeg endelig fikk overtalt ham. Leiligheten var umøblert, så jeg har raidet hele Finn.no etter de beste dealene for å fylle rommene. Marsvina har fått eget, oppgradert bur i høyden som dere ser helt i hjørnet ved vinduet. Jeg har klart å squishe inn et spisebord som kan romme opp til 6 stk. Der er to soverom hvor jeg har ett mindre gamingrom og min pc i stuen - rett og slett pga pratiske årsaker når jeg og mannfolket spiller sammen på lag. 
 


Jeg har fokusert på hvite møbler og ellers lys grått med pastell lillafarger. Det syntes jeg er så comfy :) Alt er ikke 100% på plass enda, føler det enda mangler prikken over i'en for at jeg virkelig skal føle på at "this is my home" - men sånt tar gjerne litt tid. Må bo inn leiligheten litt kanskje :p
 


Noe av det beste med å bo i Sandnes sentrum er at bilen blir stående mye. Alt er gåavstand, inkludert bar og vinglass B-) Eneste jeg kjenner jeg savner her er rett og slett et sminkebord - men det er litt i tenkeboksen om jeg klarer å squishe det inn på soverommet eller noe i fremtiden!

Det var ikke bare-bare å møblere en buet leilighet, men det gikk da. Føler jeg fikk utnytta plassen best mulig. Så kanskje etterhvert investerer jeg i litt dyrere møbler. Drømmen er høyglans selv om alle fraråder meg det, haha ;) Hvis noe har tips til bra interiørblogger så tar jeg det imot forresten - jeg trenger garantert en update på den fronten :O 
Det dyreste jeg eier i leiligheten akkurat nå er morsomt nok kaffemaskinen min. Fordi den er kjøpt rett fra butikk ;-D Og den kverner bare helt fantastisk god kaffe og mekker nydelig skumma melk. Superfornøyd! Så nå eksperimenterer jeg med forskjellige kaffebønner og må innrømme at Starbucks er favoritten foreløpig..! :-O I tillegg til kaffemaskinen har jeg spandert på meg noen nydelig store vinglass fra ny serie: Rosendahl Premium. Nesten like stor som hodet mitt! Med andre ord, akkurat passe størrelse ;) 

#flytting #leilighet #interiør

Påske er "trøkk-i-trynet" Fripass

  • Skrevet 30.05.2017 klokka 23:22
  • Kategori: Blogg
  • Antall kommentarer: 0

Endelig fri! 

Det er ikke ofte jeg unner meg ferie da jeg ikke er spesielt glad i å gå hjemme uten lønn, med mindre jeg reiser. Men nå fikk jeg sjansen til å ha betalt ferie hjemme og det var endelig på tide. Vært mye stress den siste tiden med planlegging rundt leilighet, jobb og økonomi generelt. Slæpp off time!

De første dagene av ferien gikk ut på å laffe rundt i leiligheten i pyjamas og kjede meg mens mannfolket var på jobb. Etterfulgt av å plage mannfolket når han kom hjem. I tillegg fikk jeg testa kokkekunstene mine med 3-retters bursdagsmiddag. Aspargessuppe, oksestek og pasjonsfrukt mousse. 


 
 

Senere reiste vi til hytta i Lyngdal for ro og avslapning. Det ble lange dager på sofaen med ei god bok (Down the Rabbithole og Sliding in to Home, bøker fra playboy-kjærestene til Hugh Hefner om livet i The Playboy Mansion. Mer om de senere :D ), litt filmtitting og bading i jacuzzi. Avslutta ferien med LAN hjemme for å finjustere litt på League of Legends skillz! Helt ypperlig med andre ord og skikkelig balsam for sjela.

Jeg vurderte å planlegge inn treningsøkter. Men så kjente jeg at jeg ikke orka å gå rundt med konstant dårlig samvittighet fordi jeg ikke trente nok i friperioden min osv, så jeg bestemte meg heller før å ha et "trøkk-i-trynet"-fripass og totalt treningsfri sone. Det gikk i alkohol, boller, chips, smågodt, sjokolade og marsipan for alle penga. I slutten var jeg ganske drittlei, men passa på å trøkke litt ekstra ned i hullet, bare for å VIRKELIG utnytte anledningen :P Smart, sant? 

Nå er det ny mandag, nye muligheter og tilbake til sunn livsstil. Så idag har jeg proppa i meg havregrøt og ferske brødskiver til den store gullmedalje. Har i tillegg planlagt hele 4 treningsøkter denne uka. Ekstremt spent på om de gjennomføres! (Liker min egen dedikasjon til planen min xD )
 

  

HAR DU HATT EN FIN PÅSKE? <3

 

"Design og koding av KvDesign - " www.kvdesign.no
hits