På plass i ny leilighet

Sandnes sentrum!  Åh, dette har vært drømmen min lenge! Samboeren har ikke hatt helt den samme drømmen, men når sjansen kom fikk jeg endelig fikk overtalt ham. Leiligheten var umøblert, så jeg har raidet hele Finn.no etter de beste dealene for å fylle rommene. Marsvina har fått eget, oppgradert bur i høyden som dere ser helt i hjørnet ved vinduet. Jeg har klart å squishe inn et spisebord som kan romme opp til 6 stk. Der er to soverom hvor jeg har ett mindre gamingrom og min pc i stuen - rett og slett pga pratiske årsaker når jeg og mannfolket spiller sammen på lag. 
 


Jeg har fokusert på hvite møbler og ellers lys grått med pastell lillafarger. Det syntes jeg er så comfy :) Alt er ikke 100% på plass enda, føler det enda mangler prikken over i'en for at jeg virkelig skal føle på at "this is my home" - men sånt tar gjerne litt tid. Må bo inn leiligheten litt kanskje :p
 


Noe av det beste med å bo i Sandnes sentrum er at bilen blir stående mye. Alt er gåavstand, inkludert bar og vinglass B-) Eneste jeg kjenner jeg savner her er rett og slett et sminkebord - men det er litt i tenkeboksen om jeg klarer å squishe det inn på soverommet eller noe i fremtiden!

Det var ikke bare-bare å møblere en buet leilighet, men det gikk da. Føler jeg fikk utnytta plassen best mulig. Så kanskje etterhvert investerer jeg i litt dyrere møbler. Drømmen er høyglans selv om alle fraråder meg det, haha ;) Hvis noe har tips til bra interiørblogger så tar jeg det imot forresten - jeg trenger garantert en update på den fronten :O 
Det dyreste jeg eier i leiligheten akkurat nå er morsomt nok kaffemaskinen min. Fordi den er kjøpt rett fra butikk ;-D Og den kverner bare helt fantastisk god kaffe og mekker nydelig skumma melk. Superfornøyd! Så nå eksperimenterer jeg med forskjellige kaffebønner og må innrømme at Starbucks er favoritten foreløpig..! :-O I tillegg til kaffemaskinen har jeg spandert på meg noen nydelig store vinglass fra ny serie: Rosendahl Premium. Nesten like stor som hodet mitt! Med andre ord, akkurat passe størrelse ;) 

#flytting #leilighet #interiør

Home, sweet home

Med tiden har jeg blitt veldig glad i pyntegjenstander i heimen som gir en clean og pynta look men også er lett å vedlikeholde (derfor er der ikke mye ekte blomster i heimen min :p). Så den siste tiden har jeg poppa mye innom Feel og Nille, for de har faktisk veldig mye fint til en billig penge! Skal ikke mange kronene til for at det blir litt mer hjemmekoselig :)


Disse bildene er selvfølgelig tatt etter nazi vaskedag slik at alt ser ekstra ryddig ut,
selv om realiteten er at hybelkaniner er fast inventar hos oss <3

 


♥ Home, sweet home ♥

#hjem #interiør #shopping #nille #Feel #pyntegjenstander #ryddig #kos #hjemmekoselig

 

"Design og koding av KvDesign - " www.kvdesign.no
hits