Påske er "trøkk-i-trynet" Fripass

 • Skrevet 30.05.2017 klokka 23:22
 • Kategori: Blogg
 • Antall kommentarer: 0

Endelig fri! 

Det er ikke ofte jeg unner meg ferie da jeg ikke er spesielt glad i å gå hjemme uten lønn, med mindre jeg reiser. Men nå fikk jeg sjansen til å ha betalt ferie hjemme og det var endelig på tide. Vært mye stress den siste tiden med planlegging rundt leilighet, jobb og økonomi generelt. Slæpp off time!

De første dagene av ferien gikk ut på å laffe rundt i leiligheten i pyjamas og kjede meg mens mannfolket var på jobb. Etterfulgt av å plage mannfolket når han kom hjem. I tillegg fikk jeg testa kokkekunstene mine med 3-retters bursdagsmiddag. Aspargessuppe, oksestek og pasjonsfrukt mousse. 


 
 

Senere reiste vi til hytta i Lyngdal for ro og avslapning. Det ble lange dager på sofaen med ei god bok (Down the Rabbithole og Sliding in to Home, bøker fra playboy-kjærestene til Hugh Hefner om livet i The Playboy Mansion. Mer om de senere :D ), litt filmtitting og bading i jacuzzi. Avslutta ferien med LAN hjemme for å finjustere litt på League of Legends skillz! Helt ypperlig med andre ord og skikkelig balsam for sjela.

Jeg vurderte å planlegge inn treningsøkter. Men så kjente jeg at jeg ikke orka å gå rundt med konstant dårlig samvittighet fordi jeg ikke trente nok i friperioden min osv, så jeg bestemte meg heller før å ha et "trøkk-i-trynet"-fripass og totalt treningsfri sone. Det gikk i alkohol, boller, chips, smågodt, sjokolade og marsipan for alle penga. I slutten var jeg ganske drittlei, men passa på å trøkke litt ekstra ned i hullet, bare for å VIRKELIG utnytte anledningen :P Smart, sant? 

Nå er det ny mandag, nye muligheter og tilbake til sunn livsstil. Så idag har jeg proppa i meg havregrøt og ferske brødskiver til den store gullmedalje. Har i tillegg planlagt hele 4 treningsøkter denne uka. Ekstremt spent på om de gjennomføres! (Liker min egen dedikasjon til planen min xD )
 

  

HAR DU HATT EN FIN PÅSKE? <3

 

Salted Caramel Mocha Frappuchino

 • Skrevet 30.05.2017 klokka 23:20
 • Kategori: Oppskrifter
 • Antall kommentarer: 1

Denne oppskriften er så langt i fra sunn som det går ann, men så JYSLA god at jeg bare MÅ dele den med dere! Oppskriften er veldig lett, eneste bryet med oppskriften er at du må tørke støvet av blenderen og få den frem på kjøkkenbenken :-)

For 1 porsjon: 
​♥ 1 glass isbiter ​
♥ 1 stooor scoop vaniljeis 
​♥ Dobbel espressoshot ​
♥ 1 shot sjokoladesirup ​

Topping:
♥ Kremtopping
​♥ Sjokoladesaus
​♥ Salt Karamellsaus
​♥ En liten klype flak med havsalt


Alt hives i en blender til du ikke lengre hører isbitene. Gjerne smak til etter hvor kraftig sjokoladesmak du ønsker. Prikken over i'en her er saltflakene som drysses over kremen og sausene! De fremhever alle smaker og det bare tar flatt av :p Denne oppskriften har blitt meget godt tatt imot av alle besøkende i heimen min og skal bli fast serverings-kos fremover! 

#frappuchino #coffee #kaffi #mocha #iskaffe #saltedcaramel #foodporn #dessert #oppskrift

Morgenlevering.no

 • Skrevet 30.05.2017 klokka 23:17
 • Kategori: Lisa tester
 • Antall kommentarer: 0

Jeg var litt skuffa etter jeg testet lavkarbobrød fra helsekosten og jakta videre etter det ultimate frokostbrødet! Heldigvis tok det ikke lange tiden før jeg fant ut at Morgenlevering ikke bare serverer ferskt lavkarbobrød, men de leverer det i tillegg på døra uten ekstra kostnad! Med andre ord; man slipper å bake det selv, det smaker som helt normalt brød og ikke minst levert på døra, helt ferskt! What more can you ask for??

Brødet fra Funksjonell Mat kostet 59 NOK (brødmix), brødet fra morgenlevering.no koster bare 35 NOK levert på dør. Inneholder (per 100 gram) 25 gram protein, 222 kcal (noe som er tilsvarende som vanlig kneipp) og 9 gram karbohydrater - Et meget gunstig lavkarbo alternativ!  Ellers har morgenlevering.no et godt utvalg av diverse annen brødmat, noe drikke og pålegg. Utvalget vil garantert bedre seg over tid da de utvider hele tiden. Bestill dagen før innen kl 21.00 så har du nystekt brød på trappen din neste morgen.

Anbefales på det sterkeste! :)
 
 

Proteinbrød fra Funksjonell Mat

 • Skrevet 30.05.2017 klokka 23:16
 • Kategori: Lisa tester
 • Antall kommentarer: 0

Der er to enkle ting jeg savner under en lavkarbo diett og det er brød og sjoko-frokostblanding :P Ikke at jeg er så sykt glad i brød, men det er så enkelt når man bare vil hive i seg noe og det kan varieres med diverse pålegg.

Så idag testet jeg en ferdigmix fra helsekost: Proteinbrød. 
 


(Den fikk litt juling av mannfolket mitt når den skulle ut av formen sin :p )


Det var knakende lett å lage. Bland med 4 dl vann, la den hvile i 5 min før den legges i form. Hiv i ovnen for 60 min på 175grader. Easy Peacy Lemon Squeezy! Smaken derimot... Og utseende... Ikke veldig imponerende. Altså for all del, mye bedre enn generelle hjemmelaga lavkarbobrød! Men dette var litt fuktig inni (som om man har brukt ett egg eller to for mye i oppskriften) og det hevet seg ikke veldig... ​Men helt spiselig når det er krise. Bare hiv på MASSE pålegg, smør og majones :p Men jeg gir ikke opp, skal prøve andre alternativer fremover! 

Gjenkjøp? Nop.

"Design og koding av KvDesign - " www.kvdesign.no
"Design og koding av KvDesign - " www.kvdesign.no
hits