Hair Extensions, bye bye

 • Skrevet 05.11.2017 klokka 18:00
 • Kategori: Skjønnhet
 • Antall kommentarer: 4

Siden jeg var 18 år gammel har jeg spart til langt hår. Og hver gang kommer jeg til brystpartiet, så bare splitter alle hårstrå seg og jeg må klippe det opp til skuldrene. ARGH! Jeg ble så lei! Jeg har tydeligvis programmert hårlengde til brystet og ikke mer... Så jeg tenkte lenge på hårextensions, men det var så dyrt. Heldigvis har extensions blitt forbruksvare på lik linje med vippe-extensions og gelenegler, så prisene presses ned hele tiden mens markedet vokser. Så jeg fant ei lokalt som både kjøpte inn og satte på tape-extensions for fin pris: 
 


Det ble veldig fint og jeg var veldig fornøyd. Når det var nyvaska og strittet/krøllet følte jeg meg som ei Hollywood stjerne <3
Men... Der var mye hår. Jeg har allerede ganske tykt hår, så det måtte en del extensions til for å få rett fylde. Jeg hadde ca 180 gram med extensions. Hvis jeg ikke satte av 30-45 min til håret måtte jeg alltid hive det i en flette. Det tok LANG tid å gjøre håret fint når jeg er krøllete selv. Så hver gang jeg vasket håret var det mye arbeid som måtte til etterpå for å få en fin flyt og overgang fra mitt hår til extensionet. 
 


I tillegg føltes det som at jeg konstant gikk med en lue på hodet, det ble så tett! Så det skulle ikke mye til for at jeg ble svett i hodet eller nakken. Og sist; jeg savnet at typen min ikke lengre kunne kose meg i håret uten at han lugget i festene. Så de første dagene etter vask med stritta hår følte jeg det var verdt det, resten av tiden not so much. 

Til slutt fjernet jeg extensions etter å ha brukt dem i 5 mnd (kunne kanskje brukt dem i 6-7 mnd) og det var en BEFRIELSE. Håret mitt var naturligvis ikke like lekkert etter at tuppene ble tynnet ut for å blende seg bra med extensionet. Så jeg bare dro frem kjøkkensaksa og fjernet det lengste:


Det var utrolig deilig å ha sitt eget hår tilbake igjen <3 Jeg er glad jeg ikke ble avhengig av extensions da det er en DYR hobby . Man betaler fort fra 3000 NOK per 3 mnd om ikke mer, alt etter kvalitet og lengde. Men det var kjekt å ha endelig prøvd det slik at jeg endelig kan legge det fra meg! Skulle jeg savne det lange håret igjen blir det nok Clip-On extensions som kan festes i for en kveld. Jeg kan allikevel godt forstå at noen elsker extensions, om de har tynnere hår og sliter med å få både fylde og lengde. 


#hairextensions #extensions #hår #hair #beauty #hairbeauty #tapeon #tapeonextensions

My New Hair

 • Skrevet 29.01.2017 klokka 22:30
 • Kategori: Skjønnhet
 • Antall kommentarer: 1

Dette var dagen jeg gleda meg sykt til, samtidig som jeg grua meg som fy!

Jeg har de siste årene vært fryktelig kjedelig på hårfronten. Spart like lengder og ikke farget det for å se om jeg klarer å spare enda lengre hår. (I didn't). Så da tenkte jeg det endelig var på tide å gå litt crazy. Så det ble oppklipp, pannelugg (ikke helt frivillig thou) og sterke rødtoner i hårfargen. Jeg må innrømme jeg er glad i de lange lengdene jeg hadde før, men dette her var litt mer spennende å se på :) 
 

Pretty Nails

 • Skrevet 29.01.2017 klokka 22:11
 • Kategori: Skjønnhet
 • Antall kommentarer: 0

I bursdagsgave fikk jeg et fantastisk neglesett av venner slik at jeg endelig kunne begynne med støpenegler! Jeg har alltid vært veldig intr. i dette, men aldri dillet meg til å spare til kurs.. (Det er dyrt!)

Gaven skuffet ikke, jeg storkoser meg når jeg legger negler på meg selv :D I noen anledninger har jeg lagt på nære venner og familie for litt ekstra erfaring. Eksperimenterer litt med lengder og fasonger <3 Så nå kan jeg ha fine negler uten å betale 800 NOK på salong fremover. Utstyret er kjøpt på bodygreen.no :)
 


 

"In the Shade" Gelenegler

 • Skrevet 12.09.2016 klokka 11:35
 • Kategori: Skjønnhet
 • Antall kommentarer: 1

Er det noe jeg har savnet her i livet, så er det gelenegler! 

Jeg syns livet er så mye bedre når vippeextensions og gelenegler er på plass <3 Jeg syntes det er verdt hver eneste krone å alltid ha velstelte, lange negler og dådyrblikk som ikke trenger et gram med sminke. Jeg har gått i tenkeboksen i det siste med å kanskje begynne med negledesign selv, men i om med jeg er midt i min personlige feriesesong så må det vente litt til vi ser hva som er til overs på konto i september xD

I mellomtiden legger jeg negler hos Marianns Gelnegler og jeg er superfornøyd! Mariann er veldig flink til å forsikre seg at kunden går hjem fornøyd og også til en fantastisk rimelig pris. Første gang gikk vi for baby rosa med glitter (I'm a glitter whore O_o) og andre gang nå gikk vi for en matt farge fra Sensationail som heter "In the Shade". Kombinert med en glitternegl så ble jeg fornøyd <3
 

Jeg gleder meg så sykt til å få begynt med gelenegler selv, den som venter på noe godt venter ikke forgjeves antar jeg! :D Blir nok en del blod, svette og tårer i læreprosessen for å legge den perfekte gelnegl, men jeg sier bare challange accepted! :) 


#gelenegler #gelnails #led #lednails #uvnails #sensationail #intheshade #nails #negler #design #negledesign #naildesign #hobby 

"Design og koding av KvDesign - " www.kvdesign.no
hits