Sightseeing utenfor leiligheten min

  • Skrevet 12.09.2016 klokka 11:33
  • Kategori: Trening
  • Antall kommentarer: 0

Mange ble overrasket når jeg flytta fra byens sentrum til landlige områder med geiter og kyr. Det er ikke så veldig langt fra området hvor jeg vokste opp, men langt nok til at rekkehus blir bytta ut med bondegårder og gjødsel :p

Fordelen med å bo slik er at der er fine områder å gå tur i rett utenfor leiligheten! Jeg har veier og stier som ikke er spesielt traffikert, skogområde og litt lengre borte en flott strand! Så idag tenkte jeg at søndagsettermiddagen måtte brukes til å utforske denne stranden. Det tar meg 35 min å gå ned til stranden som er perfekt! :) 
 


 

Hellestø strand er ikke veldig langt unna Ølberg, for de som er kjent i Sandnes/Stavanger området. Der var en fin sti ned til stranda og mye av vannet hadde en herlig grønnfarge. Jeg pakka med meg en liten ryggsekk med teppe, lesestoff og musikk på øret slik at jeg kunne slappe av litt mens jeg titta på bølgene. 
 
This is my sexyface. irresistible, I know. Loving the colours ♥ 

Jeg skal definitivt ned her igjen når solen steiker. Ta med noe god snacks og mat, teppe og en god bok. Mase litt og få med mannfolket og ;D Perfekt picknick plass og en herlig tur i tillegg ♥
 

#tur #spasertur #strand #strandtur #Hellestø #kosetur #selvpleie #bølger #hav
 

The Beast er gjennomført!

  • Skrevet 12.09.2016 klokka 11:24
  • Kategori: Trening
  • Antall kommentarer: 0

... I am a Finisher!! 

The Beast er en hinderløype som tar plass på Karmøy. Den strekker seg over 6 km igjennom skog og terreng med over 40 fysisk krevende hinder. Du deltar alene eller i team hvor du loggføres på tid. Se oppsummeringsvideo under.Wow, for en mestringsfølelse! :D Dette er noe jeg virkelig kan anbefale til ALLE med normal helse! Ikke utsett å delta på noe som dette fordi du ikke klarer å jogge sammenhengende eller fordi du ikke klarer å løfte 50 kg knebøy. (Jeg er elendig på jogging selv, og eier ikke overkroppsstyrke!) Dette er en kanonkjekk hinderløype hvor man dyrker TEAM-spirit! 

Jeg skal ikke lyve, hinderne er fysisk krevende og lengden på løypa tærer på kondisjonen, men så lenge du tar deg den tiden du SELV trenger så kommer du igjennom hele greia sammen med laget ditt. Der var hindringer jeg tenkte "ikke faen om jeg klarer å komme forbi her!", men med kreative hoder kommer der alltid en løsning hvor vi klatra og lente oss på hverandre til alle var på den andre siden. Det krevde litt svette og tårer, fall og knall, blåmerker og skrubbsår, men vi kom i mål og DET VAR GØY! :) 


Så en liten oppsummering av hele opplevelsen: 
Jeg hadde ingen nerver før oppmøtet. Jeg hadde ikke trent så mye til denne hinderløypa som jeg hadde planlagt, og tenkte at det som skjer, skjer :p Ved oppmøte var det god stemning og vi var kjempeheldig med deilig, varmt vær og stekende sol. Kjæresten min og en kompis var med som tilskuere, og jeg må si det var en varmende følelse å ha noen som er glad i deg som venter på deg ved målstreken :) 


Alle bilder er tatt fra Haugesund Avis og bilder fra The Beast FB Event.
FOTO: Christina Osborne, FOTO: Renate Tollefsen, (C) Achievers Multisport Team

 

Vi starta opp 1,5 timer etter de første da og vi løp i siste Heat. Hver Heat hadde ca 10 personer med totalt 21 Heats. Da vi løp sist var jeg veldig innstilt på å komme aller sist inn i mål! :p Vi begynte med å jogge gjennom dekk og rugbytemaet Haugesund Hurricanes og så en liten bakkejogg opp til første "påkrevde" hinder. Der var opp til 10 "påkrevde" hinder iløpet av løypa. Om vi ikke klarte å fullføre disse hinderne, tok de ifra oss et gummiarmbånd som vi mottok i starten av løpet. Mitt armbånd røyk allerede på første hinder, da det krevde litt overarmsstyrke og tålmodighet. Jeg var litt for gira i starten hasta meg litt for fort igjennom :p Hinderne jeg ikke klarte å fullføre fikk jeg straff på, som ofte bestod av å bære 10-30 kg i armene eller på rygg over en viss distanse. 

Jeg må innrømme at ved å miste armbåndet så tidlig, så mista man LITT motivasjonen for å prøve 110% på de andre hinderne. Venninna mi beholdt armbåndet igjennom nesten hele løpet og man kunne merke en innsats forskjell på oss, da jeg ikke lengre hadde noe å tape om det ikke funka på første forsøk ;) Men men, det er jo et supert mål til neste år! Det som var mest gjennomgående på disse "påkrevde" hinderne var styrke i overkropp og armer. Mye gikk på å bevege seg fra A til B ved å bare bruker armer, og ikke bein. 

 

 

De første 20% av løypa mista jeg litt motet da det var TUNGT og jeg tenkte "herrejesus hvordan skal jeg klare alt dette uten å dø..." - men heldigvis viste det seg å bli bedre utover løypa da de 20% fungerte litt som oppvarming og bli kjent med hvordan opplegget fungerte. Jeg fant til slutt mitt eget tempo som fungerte, og da gikk det jevnt og trutt fremover! :D
 

Vi var igjennom mange hindre, og de jeg husker best er:
Lang Gjørmebekk med netting over
Isbading i container
Løfte 10-20-30 kg steiner over lave vegger
Klatre over 2 meters vegger og bjelker
Svømme flere ganger i vann med hinder
Klatrevegger med tau
Bestige høye stilaser med spiderweb tauer
Bakkesprint (pain!!!)
Klatre opp nesten 4 meters høyt tau uten støtte (utenom teamet)
Monkey-Bars
Balanse-bjelker
Klatre over biler
Dype gjørmeområder


 

Mot slutten av løpet begynte jeg å kjenne at energien begynte å tappe seg. Der var veldig mange hinder samlet nær mål som tok på ekstra mye. I tillegg så er man synlig for publikum de siste 10 minuttene, så da må man bare pushe ut det siste man har på lager! :p Vi måtte over MonkeyBars (ringer i høyden), balansetau, to vegger uten støtte og en skråvegg med tau. Ai ai ai det reiv og jeg er sikker på at 80% av blåmerkene mine er fra disse veggene! Når vi løp mot mål stod der to hyggelige damer klar med hvert vårt smykke med skriften "The Beast FINISHER" og det var bare AWESOME!

 Det var en fantastisk følelse og jeg er allerede gira for neste år! Det har smitta over på flere personer, så neste år stiller vi med et større lag! Og vi skal fullføre SAMMEN :D

"Design og koding av KvDesign - " www.kvdesign.no
hits